AKTUELLT

Vad är nytt hos oss?

NMBERS blir intervjuade av Affärsvärlden

7/22/2020

Affärsvärlden intervjuade oss på NMBERS och skrev en artikel om att vi kombinerar digitala ekonomitjänster med värdeskapande rådgivning. "Vår målsättning är att fortsätta expandera vår verksamhet även under de kommande åren. Vi tillåter dock inte tillväxten missgynna vår kvalité, trivsel och familjära anda."

Läs artikeln

Friskvårdsbidrag eller Naturaförmån?

1/8/2020

Visste du om att du som arbetsgivare kan erbjuda dina anställda både friskvårdsbidrag och naturaförmån? En naturaförmån är en skattefri förmån som arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda, om den gäller för samtliga anställda samt betalas direkt av arbetsgivaren.

Läs artikeln

Höjd skiktgräns och brytpunkt från och med januari 2020.

12/17/2019

Nu kan du höja din lön till 43 600 kr per månad utan att behöva betala statlig inkomstskatt! Men vad är egentligen skillnaden mellan skiktgräns och brytpunkt, och vad menas med statligt inkomstskatt? Vi reder ut begreppen och vägleder dig i skattedjungeln.

Läs artikeln

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!