Deklarationer

Trygg hantering av ditt företags skatterapportering.

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket ditt företag ska betala i skatt. För ett otränat öga kan skatterapporteringen verka krånglig och hopplös. Det är framförallt väldigt enkelt att missa datum och deadlines för rapportering och betalning av moms, arbetsgivaravgifter, periodisk sammanställning och preliminärskatt. Hos Nmbers kan du känna dig trygg, vi hjälper dig med ditt företags skatterapportering.

Trygg hantering av ditt företags skatterapportering.

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket ditt företag ska betala i skatt. För ett otränat öga kan skatterapporteringen verka krånglig och hopplös. Det är framförallt väldigt enkelt att missa datum och deadlines för rapportering och betalning av moms, arbetsgivaravgifter, periodisk sammanställning och preliminärskatt. Hos Nmbers kan du känna dig trygg, vi hjälper dig med ditt företags skatterapportering.Inom deklarationsområdet hanterar vi:

  • Periodisk sammanställning
  • Skattedeklarationer
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Bolags- och privatdeklaration
  • K10


 
 


Vi tar över ansvaret att deklarera och rapportera ditt företags deklarationer till Skatteverket. För att underlätta ditt arbete sammanställer vi vilka skatter ditt företag ska betala. Vi tar hänsyn till saldot på skattekontot samt kommande betalningar för att undvika onödiga räntekostnader. Vi upprättar och lämnar även in företagets inkomstdeklaration samt K10-blanketten som är en bilaga till den privata deklarationen. Detta görs som en del av arbetet med den löpande redovisningen, och tar inget extra betalt för det.


Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

 

© 2018 NMBERS. All Rights Reserved. | Sitea - Köpa Hemsida