Karriär

En byrå att utvecklas med

NMBERS är en digital redovisningsbyrå med kontor i mysiga Hammarby Sjöstad. Jobbvardagen präglas av trivsel, gemenskap och utmaningar som får oss att växa som individer och som grupp. Vi är ett ungt, innovativt företag som använder den senaste tekniken i branschen för att göra vårt jobb och kundens vardag lättare. Genom varierande och utvecklande uppdrag, team-work och sociala aktiviteter skapar vi värde tillsammans.

Vi erbjuder förmånligt friskvårdsbidrag, tjänstepension, kompetensutveckling individuellt och i grupp samt många roliga gemensamma aktiviteter. Följ med på vår resa!

Se våra lediga tjänster nedan.

Är du vår nästa stjärna?

Lediga tjänster

Kvalificerad redovisningskonsult

Arbetar du på en redovisningsbyrå idag och vill ta klivet till en byrå i framkant? Ta möjligheten att söka dig till en mer varierad vardag där du har ett stort kundfokus blandat med ledarskap och redovisningsarbete.

Ansök till denna tjänst

Junior redovisningskonsult

Vill du bli del av en fantastisk gemenskap och frigöra din potential på en snabbväxande redovisningsbyrå? Då har du kommit rätt!

Ansök till denna tjänst

Spontanansökan

Ladda upp CV

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!