Nöjda kunder

Alex Grolleman (Ekonomichef & Co-founder)

Kingdom of Something AB


Man kan säga att teamet på Nmbers har varit som vår lampa i mörkret, vår oas i öknen, vår Tarzan i skattedjungeln. Nmbers är den stöttepelare vi har behövt för att kunna fokusera på andra aspekter i företaget och samtidigt lita på att de sköter sitt arbete utomordentligt. Och vi har aldrig blivit besvikna.

Arbilina Nissan (CEO & Co-founder)

Dashl AB


Vi kontaktade Filip på Nmbers när vi startade Dashl, då vi behövde en redovisningskonsult som hade erfarenhet av att jobba med mindre bolag i uppstartsfasen. Filip har hjälp oss hela vägen och varit väldigt stöttande med att svara på frågor, vare sig stora som små, och hjälpt oss med att förenkla hur vi arbetar, vilket innebär att vi frigjort tid från pappersarbete till att kunna vara mer effektiva. Vi rekommenderar Nmbers varmt!

Sedric Danielsson (Partner & COO)

Team-Builder Bemanning och Rekrytering AB


Team-Builder Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat Bemanningsföretag. I vår verksamhet samarbetar vi med Nmbers där vi löpande får den professionella hjälp och stöd vi behöver för att driva bolaget framåt med framgång.

Ahad Bayramov (Ledamot och ägare)

Bygg VVS EL Stockholm AB


Vi bytte till Nmbers eftersom vi ville digitalisera vår administration och även effektivisera vår koncernstruktur. Idag har vi en god koncernstruktur som vi samtidigt förstår. Digitaliseringen av vår interna administration har även besparat oss väldigt mycket tid, något som uppskattas väldigt!

Intresserad av våra tjänster?

 

© 2018 NMBERS. All Rights Reserved. | Sitea - Köpa Hemsida