Våra tjänster

Vad gör vi?

Förmodligen är du mer intresserad av att driva företag än av att hantera deklarationer, löpande bokföring och andra ekonomifunktioner. Vi vill skapa mer tid för dig som företagare genom att erbjuda skräddarsydda ekonomilösningar anpassade efter dina behov och önskemål. Oftast blir det också mer kostnadseffektivt att låta oss sköta hela eller delar av din ekonomiadministration. Det som är krångligt för dig är vardag för oss.

Vi är ett team redovisningskonsulter som brinner för redovisning, digitala verktyg och effektivisering. Vi hjälper dig så att du kan driva och utveckla ditt företag på bästa sätt.

Läs nedan mer om de tjänster vi på NMBERS kan erbjuda dig.

Redovisning

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av din redovisning såsom bokföring, fakturering, deklaration, bokslut eller årsredovisning.

Mer om tjänsten

Skatt

Låt oss ta hand om dina deklarationer och rapporter till Skatteverket. Vi ger dig en sammanställning så att du alltid har överblick.

Mer om tjänsten

Löneadministration

Vi är experter på arbetsrätt, kollektivavtal och skatteregler inom löneområdet. Vi sätter oss in i vad som gäller för just er.

Mer om tjänsten

Rådgivning

Vi hjälper dig med bolags- och skatterådgivning efter ditt företags förutsättningar och behov.

Mer om tjänsten
mynmbers-img
Vårt digitala verktyg

MyNMBERS

Med vårt digitala verktyg MyNMBERS kan du hantera allt som rör din ekonomiska rapportering. Bokföring, rapporter, löner, dokumentation och myndighetspost är exempel på tjänster som finns integrerade i vår plattform. Du loggar in enkelt med mobilt bankID. Digitalt, enkelt och smart!

Gå till MyNMBERS
0X6A4988
Hur går det till?

Vårt arbetssätt

Varje uppdrag får minst två redovisningskonsulter. Redovisningsassistenten sköter det löpande arbetet och den kundansvarige kvalitetssäkrar och rapporterar. Förutom att det gör oss mer tillgängliga för våra kunder höjer det också kvaliteten på arbetet. Våra anställda lär av varandra och utvecklas, det har både vi och kunderna glädje av.

Vi gör jobbet digitalt och följer rutiner och processer som dels gör jobbet smidigt och korrekt men även underlättar om vi behöver ta in nya konsulter vid arbetstoppar, semestrar eller liknande.

Läs mer om oss

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!