Våra tjänster

Vi sköter din bokföring så att du kan fokusera på annat!

Förmodligen är du mer intresserad av att driva företag än av att hantera deklarationer, löpande bokföring och andra ekonomifunktioner. Det är just därför vi finns! Vi är ett team redovisnings- och lönekonsulter som brinner för digitala verktyg och effektivisering. Vi hjälper dig så att du kan driva och utveckla ditt företag på bästa sätt – stort som smått. Vi vill skapa mer tid för dig genom att erbjuda skräddarsydda ekonomilösningar anpassade efter just dina behov. Vi jobbar med bland annat:

  • Redovisning
  • Bokföring
  • Bokslut
  • Insourcing/interims uppdrag
  • Skatt
  • Löneadministration
  • Rådgivning
  • Och mycket mer inom olika ekonomitjänster.

Det som är krångligt för dig är vardag för oss! 

✓Visste du att våra kunder sparar pengar på att låta oss sköta hela eller delar av deras ekonomiadministration? 

Kontakta oss så berättar vi mer! Välkommen att läsa mer om vilka tjänster vi på NMBERS kan hjälpa och stötta dig med här nedan.

Redovisning & bokföring

Våra redovisningskonsulter hjälper dig med hela eller delar av din redovisning såsom bokföring, fakturering, deklaration, bokslut eller årsredovisning.

Redovisning

Skatt & deklaration

Låt oss ta hand om dina deklarationer och rapporter till Skatteverket. Vi ger dig en sammanställning så att du alltid har överblick.

Skatt

Lönehantering, bidrag & förmåner

Vi är experter på arbetsrätt, kollektivavtal och skatteregler inom löneområdet. Vi sätter oss in i vad som gäller för just er.

Löneadministration

Ekonomisk rådgivning

Vi hjälper dig med bolags- och skatterådgivning efter ditt företags förutsättningar och behov.

Rådgivning
mynmbers-img
Ditt digitala verktyg

MyNMBERS

Slipp leta i högar med papper och pärmar, scanna in dokument eller vara orolig för att du inte har koll på de senaste skatteändringarna. I det digitala verktyget MyNMBERS är det enkelt och smidigt för dig att hantera allting: Bokföring, rapporter, löner, dokumentation och myndighetspost. Allt finns tydligt ordnat, direkt tillgängligt i din mobil, platta eller dator. Logga in säkert med mobilt bankID. Digitalt, enkelt och smart!

Gå till MyNMBERS
0X6A4988
Hur går det till?

Vårt arbetssätt

Varje uppdrag får minst två redovisningskonsulter. Redovisningsassistenten sköter det löpande arbetet och den kundansvarige kvalitetssäkrar och rapporterar. Förutom att det gör oss mer tillgängliga för våra kunder höjer det också kvaliteten på arbetet. Våra anställda lär av varandra och utvecklas, det har både vi och kunderna glädje av.

Digitalt, flexibelt & effektivt

Vi gör jobbet digitalt och följer rutiner och processer som dels gör jobbet smidigt och korrekt men även underlättar om vi behöver ta in nya konsulter vid arbetstoppar, semestrar eller liknande.

Läs mer om oss

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!